صفحه اصلی > اخبار : نزدیک به دو هزار اثر به دومین جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی رسید/  ٨ تا ۱۰ آذر زمان برپایی جشنواره

نزدیک به دو هزار اثر به دومین جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی رسید/  ٨ تا ۱۰ آذر زمان برپایی جشنواره

دکتر علی دارابی عنوان کرد: جشنواره برای دیده شدن، معرفی، رقابت، افزایش سواد میراثی و توجه بیشتر به اهمیت میراث فرهنگی است.

دکتر علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور و رییس شورای عالی سیاستگذاری دومین جشواره ملی چندرسانه‌ای میراث فرهنگی، بعد از بازدید از دبیرخانه دائمی جشنواره در یادداشتی در خصوص این رویداد نوشت:«بازدیدی از دبیرخانه دائمی جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی داشتم و از نزدیک در جریان کارها و نحوه دریافت و ثبت آثار و سایر امور دبیرخانه قرار گرفتم. همچنین در جلسات شورای سیاست گذاری جشنواره که جمعی از بزرگان و صاحب نظران سینما، تئاتر، فرهنگ، هنر و رسانه کشور عضویت دارند از نظراتشان بهره بردم.

دومین دوره جشنواره در استان قزوین از ۸ تا ۱۰ آذرماه سال جاری به میزبانی استانداری قزوین برگزار خواهد شد. (جشنواره نخست در استان یزد در بهمن ماه سال گذشته برگزار شده بود).

جشنواره‌ها فرصت مهمی هستند برای رقابت سالم میان هنرمندان و گامی بزرگ برای ارتقاء سطح کیفی تولیدات و برنامه‌ها. در این رخداد، توجه ویژه‌ای به مسایل مهم کشور صورت می‌گیرد و در این راستا افزایش سواد میراثی در جامعه و جلب توجه اقشار مختلف به میراث فرهنگی مدنظر ماست. از رهگذر برپایی جشنواره است که استان میزبان فرصتى مى‌يابد كه در كانون افكارعمومى و رسانه ها قرارگيرد. 

هنرمندانى كه به استان سفر می‌کنند در بازگشت، سفیران و پیام‌آوران شایسته‌ای برای معرفی استان، جاذبه‌های فرهنگی، سیاحتی، زیارتی، گردشگری و نیز توانمندی‌های صنایع دستی و هنرهای سنتی آن خواهند بود.

الان ماه‌هاست که همکاران سخت کوش و پرتلاشم در معاونت میراث فرهنگی و نیز استانداری و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین با مشارکت و همراهی سایر نهادها در تدارک این جشنواره بزرگ و مهم هستند. نهادها، بنیادها، دستگاه های دولتی و انجمن‌های غیر دولتی زیادی با ما برای برگزاری این رخداد بزرگ فرهنگی هنری همکاری می‌کنند که از همه آنان کمال تشکر را دارم. 

جمعی از بزرگان فرهنگ و هنر، رسانه و ارتباطات ایران در امور سیاستگذاری، راهبردی و برنامه ریزی از ماه‌ها قبل در قالب «شورای سیاست گذاری جشنواره» یار و مددکار بوده‌اند خانم ها؛ پوران درخشنده، مریم جلالی، آتوسا مؤمنی و آقایان؛ رسول صدرعاملی، احمدرضا درویش، شهرام گیل آبادی، جواد قارآیی، مهدی فرجی، محمد حمیدی مقدم، مهدی آذرپندار، سید عباس فاطمی، علیرضا تابش، مهدی رمضانی ،سید مجید امامی، حسن میثمی، علی طلوعی، محمدرضا حسنایی، مصطفی ده‌پهلوان، مهدی رجحانی، علیرضا خزائلی. که از همه این گرامیان صمیمانه قدردانی و تشکر می کنم. 

جشنواره برای دیده شدن، معرفی، رقابت، افزایش سواد میراثی و توجه بیشتر به اهمیت میراث فرهنگی است. هنرمندان و پژوهشگران «آینه داران میراث فرهنگی ایران» هستند، قدر هنرمندان را بدانيم اينان سرمايه اجتماعى و اعتبار فرهنگ وهنر كشور هستند.»

پست های مرتبط

آغاز ثبت‌نام در جشنواره بین‌المللی فیلم‌های گردشگری CIFFT 2025

ثبت‌نام در مسابقه جهانی CIFFT-Circuit 2025 آغاز شده است. این رقابت معتبر…

4 آذر 1403

دست‌اندرکاران سومین جشنواره تولیدات چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی تقدیر شدند/ پخش آثار جشنواره میراث‌فرهنگی در خانه هنرمندان تهران

مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری سومین جشنواره بین‌المللی تولیدات چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی، عصر…

28 آبان 1403

یادداشت/ درس‌ها و دستاوردهای یک جشنواره میهنی

علیرضا تابش دبیر سومین جشنواره بین المللی چندرسانه ‏ای میراث فرهنگی –…

28 آبان 1403

دیدگاهتان را بنویسید