فراخوان دومین جشنواره ملی چندرسانهای میراث فرهنگی
جایزه ویژه قزوین
بخشهای جشنواره:
عکس شامل: ارائه 5 تا 10 فریم عکس مستند با محوریت کاروانسرای جهانی سعد السلطنه.
ولاگ(ویدئو بلاگ (video blog)) شامل: تولید کنندگان محتوای ویدئویی در فضای مجازی می توانند با ارسال آدرس صفحه خود با محوریت معرفی جاذبههای مختلف گردشگری قزوین در جشنواره شرکت کنند.
موسیقی شامل: موسیقی فولکلور و لالایی فولکلور
نمایشنامه شامل: نمایش خیابانی و صحنهای
آثار مکتوب شامل: کتاب، رسالههای دانشگاهی (ارشد و دکتری)
شاخصهای حرفهای پذیرش آثار:
آثاری در این دوره از جشنواره پذیرفته خواهند شد که با 2 عرصه حرفهای زیر همخوانی داشته باشند:
١ . از ابتدای سال ١۴٠٠ تا مهر ١۴٠٢ تولید شده باشند و در دوره نخست جشنواره شرکت نکرده باشند.
2. به نحو مناسب، مستقیم یا غیرمستقیم به معرفی یک یا مجموعهای از میراث فرهنگی ایران بپردازد که اعم از میراث ملموس تاریخی-فرهنگی، میراث طبیعی یا میراث ناملموس شامل هنرهای بومی و سنتی، دانشها و مهارت مرتبط با کیهان و طبیعت، کردارهای اجتماعی، آیینها، فرهنگها، افسانههای مردمی یا قومی و محلی، هنرهای اجرایی و نمایشی، معرفی مفاخر و مشاهیر ملی و دینی بوده که با تاریخ، استان قزوین مرتبط باشند.
3. در خصوص ارسال مجموعه عکس آرشیوی به جشنواره محدودیت زمان وجود ندارد.
نحوه ارسال آثار:
هنرمندان صاحب اثر میتوانند تا تاریخ 30 مهر 1402، با مراجعه به تارنمای جشنواره چندرسانهای میراث فرهنگی به نشانی https://ch- festival.mcth.ir/ و تکمیل فرم ثبتنام آنلاین، و با کد رهگیری دریافتشده از سایت جشنواره، فایل اثر خود را به نام خود تغییر نام (Rename) داده و در سایت بارگذاری و ارسال کنند.
در صورت عدم امکان بارگذاری اینترنتی، یک لوح فشرده شامل فایل اثر که اطلاعات نام و نام خانوادگی، نام اثر و کد رهگیری اخذ شده از سایت، تا پیش از اتمام مهلت ثبتنام به نشانی پستی دبیرخانه ارسال کنند:
تهران، خیابان شهید باهنر، میدان نیاوران، مجموعه فرهنگی-تاریخی نیاوران، دبیرخانه جشنواره میراث فرهنگی.
(شماره تماس دبیرخانه 02122290683)
قزوین، خیابان هلال احمر، عمارت هنر، طبقه اول
(شماره تماس 02833223747 داخلی 209)
نسخه نمایشِ آثار پذیرفته شده باید با فرمت Mp4 بر روی لوح فشرده یا هارددیسک برای دبیرخانه جشنواره ارسال شود. تأییدیه دریافت اثر یا ایده که از طریق ایمیل برای شرکتکنندگان ارسال میشود، به منزله ثبت اثر در فهرست آثار به منظور بررسی و انتخاب خواهد بود و امکان خروج اثر از جشنواره بعد از ثبت نام مقدور نخواهد بود.
شاخصهای مهم برای داوری آثار:
«ظرفیت اثر برای تبدیل شدن به یک منظومه، ایدهپردازی خلاقانه و روایتگری میراث فرهنگی، شخصیتپردازی و بازارپردازی صنایع فرهنگی میراثپایه» از محورهای مهم در داوری آثار است.
جوایز جشنواره:
در این جشنواره از برترین آثار در ساختارهای مختلف که در راستای اهداف جشنواره باشند، با تندیس ویژه، دیپلم افتخار و جوایز نقدی و غیرنقدی نفیس و ارزنده تقدیر میشود.