صفحه اصلی > اخبار : ارسلان امیری مطرح کرد؛ «زالاوا» مساله افراط در باور است/ به سراغ سوژه‌های بومی بروید

ارسلان امیری مطرح کرد؛ «زالاوا» مساله افراط در باور است/ به سراغ سوژه‌های بومی بروید

نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «زالاوا» با حضور ارسلان امیری کارگردان اثر برگزار شد.

به گزارش ستاد خبری، در دومین روز از سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی، نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «زالاوا» به کارگردانی ارسلان امیری در پردیس هنر شهر آفتاب شیراز برگزار شد.

ارسلان امیری در ابتدای این جلسه گفت: هدفم در این فیلم این بود که خود را پنهان کنم. اخیرا نمایشی به عنوان «ترور» را دیدم که آموزش جالبی برای درام و موقعیت اخلاقی پیچیده‌ای داشت. در این تئاتر نقش خلبان را مهدی پاکدل بازی می‌کرد. حتی اگر نویسنده تلاش کرده بود خود را مخفی کند، با حضور مهدی پاکدل مردم او را تبرئه می‌کردند. مولف گاهی نمی‌تواند خود را پنهان کند و فکر می‌کنم من هم درنهایت نتوانستم خودم را پنهان کنم.

وی افزود: برخی از ما نشانه‌ها را به نفع تسکین ترس خود استفاده می‌کنیم؛ این چیزی است که در فیلم می‌بینیم.

کارگردان فیلم «زالاوا» گفت: اصلا این فیلم درباره جن نیست، مساله من افراط در باور است. هدف و تلاش من این بوده که نشان دهم چقدر باورهای رادیکال می‌توانند خطرناک باشند. اگر هر کسی می‌توانست راحت بگوید که من نمی‌دانم، بسیاری از مشکلات، جنگ‌ها و فاجعه‌ها ایجاد نمی‌شد. در این فیلم هم می‌بینیم که قبول نکردن جهل، مسبب تراژدی می‌شود.

در ادامه جلیل اکبری صحت در سخنان خود گفت: اصل موضوع این است که فیلم بسیار ارزشمندی است. از ارسلان امیری می‌خواهم فارغ از پرداختن به بحث وجود یا عدم وجود جن، به بحث تهیه سرمایه‌گذار و مسائل این چنینی بپردازد.

ارسلان امیری مطرح کرد: خیلی‌ها دنبال ایده ناب هستند و برخی هم می‌گویند ایده را با یک نگاه و زاویه جدید نگاه می‌کنیم، من هم به ایده ناب اعتقاد دارم.

وی ادامه داد: یکی از مواهب انجمن سینمای جوانان ایران این بود که بومی‌سازی را به ما یاد می‌دادند. در آن زمان به همه می‌گفتند به سراغ سوژه‌های بومی بروید و اتفاقات بسیار ویژه‌ای هم شکل می‌گرفت‌. اگر این جریان ادامه پیدا می‌کرد، جریان ملی سینما داشتیم.

امیری گفت: فیلم «زالاوا» از المان‌ها و موتیف‌های ژانر وحشت استفاده کرده است، ولی ژانر وحشت نیست. شما عزیزان به عنوان فیلم‌اولی‌ها و یا کسانی که در ابتدای مسیر قرار دارید، باید توجه داشته باشید که قصه‌های جذاب و پررنگ می‌توانند آورده بسیار خوبی داشته باشند و به این ترتیب سرمایه‌گذار هم فرار نمی‌کند.

.ی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: ما می توانیم با فرهنگ‌های عمیق سینمای ژانر، مخاطبان جهانی داشته باشیم.

در این برنامه که پس از نمایش فیلم «زالاوا» برگزار می‌شد، علاقه‌مندان حاضر در سالن نیز به بیان پرسش‌ها و انتقادات خود پرداختند.

پست های مرتبط

دست‌اندرکاران سومین جشنواره تولیدات چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی تقدیر شدند/ پخش آثار جشنواره میراث‌فرهنگی در خانه هنرمندان تهران

مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری سومین جشنواره بین‌المللی تولیدات چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی، عصر…

28 آبان 1403

یادداشت/ درس‌ها و دستاوردهای یک جشنواره میهنی

علیرضا تابش دبیر سومین جشنواره بین المللی چندرسانه ‏ای میراث فرهنگی –…

28 آبان 1403

آموزش میراث‌فرهنگی به نسل آینده؛ آنچه در کارگاه‌های «میراث‌بانان آینده» گذشت

یاس فرهومند – بخش «میراث‌بانان آینده» در سومین جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی…

27 آبان 1403

دیدگاهتان را بنویسید