کارگاه آموزشی «چگونه آموزش میراثفرهنگی را برای کودکان کاربردی کنیم» صبح سهشنبه ۱۵ آبان در محل مرکز شماره ۱ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شیراز برگزار شد.
به گزارش ستاد خبری جشنواره، لیلا کفاشزاده کارشناس میراثفرهنگی و پژوهشگر حوزه آیین و فرهنگ و مدیر بخش «میراثبانان آینده» جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی برگزارکننده نشست علمی کارگاه آموزشی «چگونه آموزش میراثفرهنگی را برای کودکان کاربردی کنیم» و مخاطبین نشست، مربیان کانون پرورش فکری شهرهای مختلف استان فارس بودند.
در این نشست از اهمیت شناسایی میراثفرهنگی و نقش مربیان کانون در انتقال این مفاهیم به نسل آینده صحبت شد و نحوه ارائه مفاهیم و کاربردی کردن آموزش میراثفرهنگی به کودکان مورد بحث و گفتوگو قرار گرفت.
لیلا کفاشزاده که خود کارشناس پروندههای متنوعی در حوزه ثبت ملی میراث ناملموس بوده است، نام برخی از آثار جالب و جذاب ثبت شده از استان فارس را برشمرد و اشاره کرد: این آثار باید زنده نگه داشته و به نسل قبلی انتقال داده شود.
وی افزود: امروزه آیینها و جشنهایی در بین نسل جوان رواج پیدا کرده که متعلق به این مرز و بوم نیستند. مربیان فرهنگی کانون میتوانند با معرفی آیینهای زیبای ایرانی به کودکان، آنها را با جشنها و مناسک ایرانی آشنا کنند.