صفحه اصلی > اخبار : سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی رسما آغاز شد/ تجلیل از شهدا، گرامیداشت هنرمندان و بزرگان و اهدای جوایز ۴ بخش از جشنواره

سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی رسما آغاز شد/ تجلیل از شهدا، گرامیداشت هنرمندان و بزرگان و اهدای جوایز ۴ بخش از جشنواره

سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی با تجلیل از شهدای استان فارس، گرامیداشت هنرمندان و بزرگان و اهدای جایزه شیراز و همچنین جوایز بخش‌های میراث‌بانان آینده، میراث دیجیتال، ایده و تجربه و عکس به صورت رسمی افتتاح شد

به گزارش ستاد خبری جشنواره، آیین افتتاحیه سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی عصر امروز ۱۵ آبان‌ماه در سالن حافظ شهر شیراز برگزار شد.

پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش تیزر جشنواره، تصاویری از جنگ غزه و لبنان همراه با سخنان مقام معظم رهبری در این باره پخش شد که به بیش از ۱۸۰ خبرنگاری که جان خود را در جنگ غزه فدا کردند، تقدیم شد.

پس از آن علیرضا خزائلی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قزوین، علیرضا تابش دبیر این دوره از جشنواره و محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس روی صحنه حاضر شدند و به صورت نمادین تندیس جشنواره از استان قزوین به استان فارس رسید.

محمد ثابت اقلیدی عنوان کرد: در ابتدا یاد و خاطر شهدای عزیز را گرامی می‌داریم و خدمت همه شما عزیزان خوش‌آمد می‌گویم. جشنواره چندرسانه‌ای میراث از دو منظر برای ما اهمیت دارد و آن مساله ارتقای سطح دانش و آگاهی عمومی مردم نسبت به داشته‌های میراثی و تمدنی است. امروزه در نبرد تکنولوژی و دسترسی آسان به تکنولوژی جوانان ما هویت‌های جعلی را انتخاب می‌کنند و ما باید هویت غنی ایرانی و اسلامی را به آن‌ها معرفی کنیم.

وی افزود: همچنین پرداختن به گردشگری یکی از دستاوردهای این رویداد است. برگزاری رویدادها مانند فوت یک کوزه‌گر است و هیچ‌ مولفه‌ای این امکان را ندارد که مانند یک رویداد جاذبه‌های گردشگری را به مقاصد گردشگری تبدیل کند.

ثابت اقلیدی در بخش دیگری از صحبت‌های خود مطرح کرد: در اینجا از آقای دارابی برای اینکه افتخار میزبانی این رویداد را به استان فارس سپردند، بسیار ممنونم. استان فارس بالغ بر ۳۷ درصد از آثار طبیعی و تاریخی کشور را دارد. ما بالغ بر ۳۵ پیش‌رویداد برگزار کردیم و بالغ بر ۴۵۰۰ اثر به دبیرخانه شیراز ارسال شد تا این اتفاق بزرگ رقم بخورد.

بعد از سخنان مدیرکل میراث‌فرهنگی استان فارس، مجری این رویداد درباره تندیسی که به استان فارس تقدیم شد، گفت: استاد ابراهیم‌ حقیقی یکی از بزرگ‌ترین چهره‌های هنری این تندیس را طراحی کرده‌اند. پایه‌های این تندیس برگرفته از مسجد نصیرالملک و مسجد وکیل است. شیر روی این تندیس برای دوره سلجوقی و فیروزه‌ای که در وسط این دایره قرار دارد، نماد ایران است.

در ادامه با دعوت مجری علیرضا تابش دبیر سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی روی سن آمد.

متن سخنرانی علیرضا تابش بدین شرح بود:

بسم الله الرحمن الرحیم
 
خانم‌ها، آقایان، محترمین و میهمانان گرامی،
سلام و عرض ادب. بسیار مفتخرم که بار دیگر، و اینبار در شهر شعر و ادب، شیراز عزیز، به عنوان دبیر سومین دوره جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث فرهنگی در خدمت شما هستم.

شعار امسال جشنواره، «ایران ما، میراث ما؛ میراث ما، ایران ما» به خوبی نشان‌دهنده اهمیت و جاذبه‌های فرهنگی این مرز و بوم است. و نگاهی دارد به موضع مشخص و راهبردی مقام معظم رهبری که مسیر و جایگاه این حوزه را در منظومه سیاست‌های کلی نظام مشخص کرده‌اند: «میراث‌فرهنگی یک ملت، هویت ملی و تاریخی آن ملت است و حفظ و صیانت از آن وظیفه‌ی همه ماست.» ما در عصری زندگی می‌کنیم که فناوری‌های نوظهور توانسته‌اند تأثیر عمیقی بر تمامی جوانب زندگی ما بگذارند و این جشنواره، نقطه تلاقی و محل دیدار فعالان  این دو حوزه است.

میراث‌فرهنگی، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین دارایی‌های ما، نه تنها باید حفظ و نگهداری شود، بلکه باید با استفاده از خلاقیت و فناوری‌های نوین به نسل‌های آینده منتقل شود. بخش‌های مختلف این جشنواره، از جمله آثار سینمایی، نمایشی، موسیقایی و آثار تلویزیونی و نیز کتاب‌ها و آثار پژوهشی که بیش از ۴۵۰۰ اثر امسال از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره واصل شد، هر کدام به نحوی سهم خود را در این مهم ایفا می‌کنند.
بخش سینمایی جشنواره، با نمایش فیلم‌هایی که به موضوع میراث فرهنگی پرداخته‌اند، نقش مهمی در آگاهی‌بخشی به جامعه و حفظ این میراث دارد. اهمیت موسیقی نیز نمی‌تواند نادیده گرفته شود؛ شعر و موسیقی یکی از ابزارهای قدرتمند برای انتقال فرهنگ و هویت ملی است.

در کنار اینها، ما وارد دوره‌ای شده‌ایم که رسانه‌های گوناگون، به مدد فناوری‌هایی همچون واقعیت گسترده، هوش مصنوعی و بلاکچین به یکدیگر آمیخته شده‌اند. این جشنواره از همین آمیختگی است که نقش و اهمیت خود را پیدا کرده است.

در این دوره، بخش‌های جدیدی مانند «میراث دیجیتال» و بخش «ایده و تجربه» اضافه شده است. این افزوده‌ها و تغییرات، نشانه پویایی و سرزندگی جشنواره‌ای است که علیرغم اینکه تنها سه دوره از آن برگزار شده، توانسته است جمع قابل توجهی از صاحبان هنر، فضیلت، اندیشه و دانشگاهیان نامدار را گرد هم آورد که بخش عمده‌ای از آنان که عشق به این سرزمین و نام ایران دارند و دلشان برای بنای شکوهمند تمدنی ایران می‌سوزد، در این جشنواره  دور یک میز نشسته‌اند و برای حفظ این میراث طرح همراهی و همکاری ریخته‌اند.

حافظیه، مقبره حافظ که در شیراز است، نه فقط یکی از بزرگ‌ترین نمادهای میراث ملی و فرهنگی ایران است، بلکه نماد وفاق ملی هم می‌تواند باشد. چرا که تقریباً همه مردم ایران، از هر مرام و قومیتی و در هر جغرافیایی، معمولاً یک جلد از دیوان او را در خانه دارند و در سفره نوروزی و شب یلدا با غزل‌های او سر می‌کنند. آنگاه که عزم و تصمیمم برای خدمت به شما در این دوره از جشنواره جدی شد، این سخن حافظ در ذهنم تداعی شد که:

“بر سر آنم که‌گر ز دست برآید
 دست به کاری زنم که غصه سرآید”

این روحیه همکاری و وفاق است که باعث شده بر ساخته‌ای به نام ایران، با این تنوع قومی و جغرافیایی به وجود آید. رویکرد دولت چهاردهم نیز بر وفاق بین قشرهای مختلف کشور استوار است و همین وفاق است که می‌تواند ما را به سوی آینده‌ای روشن‌تر هدایت کند. شاید آنچه می‌تواند دشواری‌ها یا به بیان حافظ سرآمدن این غصه را فراهم کند، در همین وفاق و همدلی نهفته باشد. امیدوارم این دوره از جشنواره، تجلی این سخن حافظ و این رویکرد کلی دولت چهاردهم باشد.

از حمایت‌های همیشگی برادر و استاد ارجمندم دکتر علی دارابی و مقام محترم وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی که با حمایت‌هایشان این جشنواره را به این مرحله رسانده‌اند، تشکر ویژه دارم. همچنین از میزبانی شهر شیراز و مسئولان آن به دلیل فراهم آوردن این فضای فرهنگی و زیبا، صمیمانه سپاسگزارم. شیراز، با تاریخ و فرهنگ غنی‌اش، بستر مناسبی برای برگزاری چنین رویداد مردمی و هنرمندانه است.

باید از زحمات داوران جشنواره و همکاران عزیزم که بیش از شش ماه فعالیت کردند تا امروز جشنواره آغاز شود، قدردانی کنم. این جشنواره مرهون تلاش، خلاقیت و زحمات بی‌دریغ آنان است. هر چند در این مسیر دشواری‌هایی وجود داشته و شاید کمبودهایی باشد، اما مسئولیت آن را بر عهده می‌گیرم و با تمام وجود تلاش می‌کنم که بهترین کیفیت را ارائه دهیم.

در پایان، از همه هنرمندان، شرکت‌کنندگان، پیشکسوتان عرصه هنر و رسانه، نسل نو که در بخش «میراث‌بانان آینده» شرکت کردند و مهمانان عزیز که با حضور گرم خود به این جشنواره رونق بخشیدند، تشکر می‌کنم. امیدوارم این چند روز که جشنواره در شیراز و بناها و محوطه‌های تاریخی برگزار می‌شود، همه لذت ببرند و از کیفیت کار تیم ما و همکارانمان راضی باشند.

در ادامه این مراسم با حضور حسینعلی امیری استاندار فارس، علی دارابی قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور، مریم جلالی دهکردی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی، احمد مسجدجامعی و علیرضا تابش دبیر جشنواره مراسم یادبود شهید عبدالحسین دستغیب، شهید عباس دوران، شهید مرتضی جاویدی، شهید عبدالله اسکندری و شهیده معصومه کرباسی برگزار و لوح تقدیری به خانواده این شهدا اهدا شد.

در ادامه حسینعلی امیری استاندار فارس ضمن خوشامدگویی به حضار عنوان کرد: در راه به عنوان این جشنواره فکر می‌کردم که آیا اصالت با رسانه و یا با میراث‌فرهنگی است. درحقیقت اصالت با هر دو این موارد است زیرا امروزه رسانه هم اهمیت زیادی پیدا کرده است. شناساندن میراث‌فرهنگی‌ بدون رسانه امکان پذیر نیست و رسانه هم اگر در جهان شناسایی میراث‌فرهنگی نباشد، اهمیت ندارد.

استاندار فارس ادامه داد: در هر کجای دنیا میراث‌فرهنگی هویت، تاریخ و تمدن یک کشور است و ملت‌ها با گذشته و تاریخ‌شان هویت پیدا می‌کنند. وقتی یک میراث‌فرهنگی از سطح ملی بالاتر می‌رود به عنوان میراث‌فرهنگی بشری از آن یاد می‌شود. امروز خیلی از کشورهای دنیا به موضوع میراث‌فرهنگی‌ خود به عنوان مهم‌ترین نماد معرفی هویت و تاریخ خود تکیه می‌کنند و حتی برخی از کشورها به دنبال درست کردن میراث‌فرهنگی هستند.

وی افزود: چند سال پیش به یکی از کشورهای آسیای شرقی سفر کرده بودم و ما را به موزه‌ای بردند که از آنجا بسیار تعریف می‌کردند. پس از بازدید از آنجا متوجه شدیم که قدمت وسایل و آثار در آن موزه زیر ۷۰ _۸۰ سال بود.

امیری مطرح کرد: مقام معظم رهبری در دیداری که به تازگی با ایشان داشتیم درباره استان فارس و شیراز فرمودند که در فارس حماسه، هنر و تمدن کنار هم جمع شده است. ما این همه تمدن داریم که نماینده تمدن بشری است. میراث فرهنگی امروز در دنیا اهمیت فوق‌العاده‌ای پیدا کرده است و خوشبختانه پس از انقلاب ما هم به میراث‌فرهنگی کشورمان توجه می‌کنیم.

استاندار فارس در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: میراث‌فرهنگی تاریخ و نمایه یک قوم و ملت است و در این نوع جشنواره‌ها قابل اعتنا و توجه قرار می‌گیرد. میراث‌فرهنگی دارای کارکردهای متفاوتی است که یکی از این موارد وفاق است. دولت چهاردهم هم به وفاق ملی توجه ویژه دارد و در چنین جشنواره‌هایی وفاق ملی شکل می‌گیرد. میراث‌فرهنگی یک نقطه مشترک برای همه صرف نظر از دین، مذهب، قوم، نگاه سیاسی و… است. میراث‌فرهنگی مانند یک نخ تسبیح همه را کنار هم قرار می‌دهد. میراث‌فرهنگی گام‌های بلندی برای حرکت به سوی انسجام است، زیرا یک فضای مشترک است که قوم و افرادی که به لحاظ فاصله‌های جغرافیایی و مهاجرت از هم فاصله گرفته‌اند، به هم نزدیک می‌کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر رسانه یکی از ابزار و وسایل مهم معرفی میراث‌فرهنگی است که بخش قابل توجهی از فرهنگ مردم را می‌سازد. امروزه رسانه است که مردم را فرهنگ‌پذیر می‌کند. ما به این نوع جشنواره‌ها برای معرفی میراث‌فرهنگی‌مان نیاز داریم و اگر ما از چنین زمینه‌هایی استفاده نکنیم، قطعا دیگران به شکل دیگری روایت می‌کنند و ممکن است تاریخ را تحریف کنند.

استاندار فارس در پایان گفت: امروزه ذائقه مردم متنوع شده است و جشنواره چندرسانه‌ای سعی دارد از طریق زمینه‌های مختلف میراث‌فرهنگی را به مخاطبان خود معرفی کند. میراث‌فرهنگی یک گنج نهفته در استان فارس است که باید برای مردم تبدیل به ثروت شود. یکی از محاسن چنین رویدادهایی این است که علاوه بر نمایان کردن اهمیت میراث‌فرهنگی، مردم را کنار هم جمع می‌کند و مشارکت مردم در چنین جشنواره‌هایی قابل تقدیر و اهمیت است. همچنین ورود دانش‌آموزان و دانشجویان و مشارکت آن‌ها با این جشنواره اتفاق ارزشمندی بود که هرکدام از این عزیزان روایت‌های خودشان را از این رویداد و موزه‌ها داشتند.

در ادامه جوایز بخش جایزه شیراز اعطا شد.

تندیس و لوح افتخار جایزه شیراز در بخش تولید محتوای مجازی تقدیم شد به علی آرامشی‎‌فرد

تندیس و لوح افتخار جایزه شیراز در بخش موسیقی تقدیم شد به حسن صفری

تندیس و لوح افتخار جایزه شیراز در بخش عکس تقدیم شد به مجید حجتی

تندیس و لوح افتخار جایزه شیراز در بخش نمایش تقدیم شد به زهرا حیدری‌پور

تندیس و لوح افتخار جایزه شیراز در بخش مکتوب تقدیم شد به عبدالصمد فهندژ سعدی

تندیس و لوح افتخار جایزه شیراز در بخش نمایش رادیویی تقدیم شد به حمیدرضا پورعلی‌محمد

تندیس و لوح افتخار جایزه شیراز در بخش مستند رادیویی تقدیم شد به زهره سربازی

تندیس و لوح افتخار جایزه شیراز در بخش پویانمایی تقدیم شد به پیمان دهقانی

تندیس و لوح افتخار جایزه شیراز در بخش تلویزیونی تقدیم شد به امیرمحمد یمینی

تندیس و لوح افتخار جشنواره در بخش صنایع‌دستی تقدیم شد به مهدی ارجمند

تندیس و لوح افتخار جایزه شیراز در بخش خوشنویسی تقدیم شد به امیر قادری

تندیس و لوح افتخار جایزه شیراز در بخش گل و مرغ تقدیم شد به فروزان رابطیان

تندیس و لوح افتخار جایزه شیراز در بخش تهذیب تقدیم شد به مهدی ظهرابی

تندیس و لوح افتخار جایزه شیراز در بخش نقاشی تقدیم شد به کوثر سابقی‌نژاد

بخش بعدی مراسم به اعطای جوایز بخش میراث‌بانان آینده اختصاص داشت.

لوح افتخار جایزه میراث‌بانان آینده تقدیم شد به فاطمه صداقت برای اثر «به دنیا آمدن رستم»

تندیس و لوح افتخار جایزه میراث‌بانان آینده تقدیم شد به مسعود معماری برای اثر «گِرا»
 
جایزه ویژه دبیر، تندیس و لوح افتخار جایزه میراث‌بانان آینده تقدیم شد به سورنا سعیدی برای اثر «یادگار زریران» و مجموعه کارهای فرهنگی در نشر و اشاعه میراث فرهنگی ایران
 
در ادامه سورنا سعیدی «یادگار زریران» را در میان تشویق حضار اجرا کرد.

جوایز میراث دیجیتال
 
جوایز بخش «اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی میراث دیجیتال»

لوح افتخار بخش اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی میراث دیجیتال تقدیم می‌شود به محسن توکلی برای طراحی ربات موسی‌تو

تندیس و لوح بخش اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی میراث دیجیتال تقدیم شد به جواد محمدزاده برای پلتفرم داپِرباکس
 
جوایز بخش «سکوی دیجیتال میراث دیجیتال»

لوح افتخار بخش سکوی دیجیتال میراث دیجیتال تقدیم شد به ابوالفضل فاتح برای پلتفرم ساشار

لوح افتخار بخش سکوی دیجیتال میراث دیجیتال تقدیم شد به محمدرضا یکه‌فلاح
برای اثر ریلز تهران

جایزه ویژه هیئت‌داوران، تندیس و لوح افتخار بخش سکوی دیجیتال میراث دیجیتال تقدیم شد به دکتر خشایار لهراسبی
برای تلاش در ثبت ماندگار میراث فرهنگی ایران

جوایز بخش هنرهای دیجیتال میراث دیجیتال

لوح افتخار جایزه هنرهای دیجیتال میراث دیجیتال تقدیم شد به احسان سنائی‌راد
برای اثر موشن‌گرافیک میراث مقدس

تندیس و لوح افتخار جایزه هنرهای دیجیتال میراث دیجیتال تقدیم شد به امین رنجبری برای اثر «مدل سه بعدی مسجد کبود تبریز»
 
 جوایز بخش فوتوماراتن

لوح افتخار جایزه «فوتوماراتن» به طور مشترک تقدیم شد به میلاد حدادیان، بهزاد عظیمی، پویا بیات

جوایز بخش عکس
 
 
لوح افتخار جایزه «عکس» تقدیم شد به عرفان سامان‌فر
 
تندیس و لوح افتخار جایزه عکس تقدیم شد به امین برنجکار

در ادامه این مراسم از محمدهادی ایمانیه استاندار پیشین فارس با حضور احمد مسجدجامعی، علی دارابی، علیرضا تابش،   محمد ثابت‌اقلیدی و حسینعلی امیری تجلیل به عمل آمد.

پس از آن محمدهادی ایمانیه استاندار پیشین فارس طی سخنانی کوتاه گفت: از آقای دارابی برای اینکه تقاضای استان فارس را برای میزبانی این رویداد پذیرفتند، تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: اکنون می‌خواهم چند تقاضا و درخواست داشته باشم. حق استان فارس است که در بودجه ۱۴۰۴ توجه ویژه‌ای برای میراث‌فرهنگی وجود داشته باشد تا اگر نیاز است نواقص میراث‌فرهنگی استان فارس حل شود.

ایمانیه عنوان کرد: اعتبارات تسهیلات وام برای حوزه گردشگری، هتل‌داری و صنایع امر مهم و ضروری است. همچنین اختصاص اعتبارات و فضای مناسب برای صنایع‌دستی سومین درخواست من است.

وی افزود: از آقای پیمان جبلی رئیس صداوسیما درخواست کردیم که شبکه تلوزیونی گردشگری را با محوریت شیراز تاسیس کنند و امیدواریم که با پیگیری دوستان این شبکه نیز راه‌اندازی شود.

جوایز بخش ایده و تجربه
 
جوایز بخش ایده
 
لوح افتخار جایزه ایده تقدیم شد به زهرا رجبیون
برای اثر «بازسازی سه بعدی در مطالعات باستان‌شناسی (مقاله موردی شهر سوخته)

تندیس و لوح افتخار جایزه ایده تقدیم شد به مریم‌سادات فاضلی برای اثر سامانه عرضه و تقاضا

جوایز بخش تجربه

لوح افتخار جایزه تجربه تقدیم شد به منا جَمدی‌یان خیابانی برای اثر مدرسه‌مان- باستان‌شناسی و میراث فرهنگی
 
تندیس و لوح افتخار جایزه تجربه تقدیم شد به رامین فرجاد برای اثر سامانه موزه‌ها برای نابینایان

جایزه ویژه دبیر، تندیس و لوح افتخار جایزه تجربه تقدیم شد به دکتر فرزین رضائیان به دلیل اهتمام ویژه در معرفی هنرمندانه فر و شکوه میراث وتمدن فرهنگی ایران‌زمین و مجموعه کتاب و فیلم همراه با تصاویر بازسازی سه‌بعدی رایانه‌ای

علی دارابی قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور سخنران بعدی مراسم بود که ضمن خیرمقدم به حضار و تشکر و قدردانی از دست‌اندرکاران این جشنواره عنوان کرد: به راستی جهان بدون ایران و ایران بدون شیراز را نمی‌توان تصور کرد. در لوح‌های گلی ایرانی به قدمت ۲هزارساله شیراز ثبت شده است و شیراز سومین پایتخت دینی ایران است. استان فارس بالغ بر ۱۵هزار شهید در دوران انقلاب، دفاع مقدس و مقاومت تقدیم راه حق کرده است. شیراز شهر ستارگان شعر و ادب فارسی است. این‌ها همه حکایت از این دارد که انتخاب شیراز به عنوان میزبان سومین دوره جشنواره چندرسانه‌ای و اضافه شدن بخش شعر به این رویداد تصمیم درستی بوده است.

دارابی در بخش دیگری از صحبت‌های خود مطرح کرد: بزرگترین دستاورد جشنواره یادآوری میراث فرهنگی و تمدنی به نسل جوان است. میراث‌بانان آینده افتخار ما هستند. نسل جوان بیش از پیش نیازمند شناخت هویت و داشته‌های نیاکان هستند. برگزاری این جشنواره با صدای بلند می‌گوید که ایران سرزمین امن و با ثبات است و دشمنان ما تصویری غلط از ایران در دنیا مخابره کرده‌اند.

قائم مقام وزیر گفت: جشنواره کارکرد موثری در حوزه گردشگری و جذب توریست دارد. در جشنواره مردم، هنرمندان و ادیبان را ملاقات می‌کنند و گسترش سواد عمومی و برگزاری کارگاه‌های تخصصی ازجمله دستاوردهای جشنواره است. از تمام هنرمندان کشور که نقش بزرگی در این جشنواره داشتند، تشکر می‌کنم.

دارابی در پایان گفت: فرهنگ و هنر قدر و مرتبت هر جامعه‌ای را تعریف می‌کنند و ثروت هر کشوری در گرو فرهنگ و تمدن هر سرزمینی است.

بصر امتیاز، سبیکه زیدی، خانم سوهانی، جنت فاطیما اسماعیل بهات، عاروجا جان جلالی، طاها نظیر از کشور هنر، مریم صافی از افغانستان، علی الضاحی، اسرا حجازی، نور شوذب از کشور لبنان، فیصل البدری از فراق و سیده ایمن عبیدی از کشمیر مهمانان بخش بین‌الملل سومین جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی بودند که این مراسم تقدیر شدند.

طاها نظیر و اسرا حجازی به نمایندگی از دیگر مهمانان روی صحنه آمدند و لوح تقدیر را از علی دارابی دریافت کردند.

در ادامه این برنامه سهیل محمودی به شعرخوانی پرداخت و پایان‌بخش مراسم نیز اجرای قطعاتی توسط حسام‌الدین سراج بود.

پست های مرتبط

دستاوردهای ایران‌شناسی از ماراتون عکاسی

«برای اولین بار، 42 عکاس رنج‌های مسیر صعب‌العبور رسیدن به بزرگترین نقش‌برجسته…

7 آذر 1403

مینو خانی: سینما یکی ابزارهای مهم‌ جذب گردشگر است/ بسترسازی برای اکران آثار

مینو خانی پژوهشگر هنر با اشاره به اینکه باید بسترسازی مناسبی برای…

6 آذر 1403

مهتاب ناصری: ما باید حرف اول را در زمینه جشنواره‌های فرهنگی در جهان بزنیم

داور بخش «میراث‌بانان آینده» سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی معتقد است که…

6 آذر 1403

دیدگاهتان را بنویسید