صفحه اصلی > اخبار : میلاد بهشتی: عکس‌هایی از چهارگوشه ایران در سومین جشنواره میراث‌فرهنگی/ «عکس می‌ماند، حتی اگر بنا از دست رفته باشد»

میلاد بهشتی: عکس‌هایی از چهارگوشه ایران در سومین جشنواره میراث‌فرهنگی/ «عکس می‌ماند، حتی اگر بنا از دست رفته باشد»

مدیر بخش عکس سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی درباره آثار رسیده به این دوره از جشنواره و اهمیت عکاسی از آثار تاریخی و میراث‌فرهنگی گفت.

میلاد بهشتی مدیر بخش عکس سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار تجسمی صبا، درباره گستره و تنوع آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره گفت: برای سومین دوره یک جشنواره تعداد عکس‌ها و کیفیت عکس‌ها خیلی مناسب بود. گرچه زیبایی‌های کشورمان ایران خیلی بیشتر از این‌هاست و تعداد عکاس‌ها و تعداد آثار می‌تواند خیلی بیشتر باشد، اما برای دوره سوم یک جشنواره فکر می‌کنم خیلی مناسب بود.

وی درباره تنوع عکس‌های رسیده بیان کرد: تقریبا از چهار گوشه ایران عکس داشتیم؛ هم از شمال ایران، هم از جنوب ایران، مناطق کویری، دریا، کوهستان به همین دلیل نمایشگاه عکس متنوع و جذابی خواهیم داشت.

بهشتی برگزاری چنین جشنواره‌هایی را مهم دانست و اظهار کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی باعث می‌شود که عکاس‌ها به مناظر طبیعی و میراث فرهنگی ملموس و ناملموس ایران توجه بیشتری داشته باشند و تولید عکس در این زمینه بالا برود.

وی تاکید کرد: تولید بیشتر عکس از زیبایی‌های ایران می‌تواند گردشگران را افزایش دهد و تعداد گردشگران خارجی که اشتیاق پیدا می‌کنند به کشور وارد شوند را زیادتر کند. همچنین خواه یا ناخواه یک سری از مناطق ایران دچار تغییراتی می‌شود و این عکس‌ها می‌تواند در آینده سندهای بسیار معتبری برای آیندگان شود.

مدیر بخش عکس سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی عنوان کرد: می‌توانم بگویم که عکس‌ها سندهای معتبر مردم‌نگاری، طبیعت، آیین ها، حیات وحش، آثار باستانی و بناهای تاریخی ما هستند و می‌تواند در آینده مورد استفاده قرار گیرد؛ حتی اگر آن بنای تاریخی یا آثار باستانی و یا آیین‌ها رسوم‌ها از بین رفته باشد.

وی در پایان در پاسخ به این پرسش که چه بخش‌های از این جشنواره نیاز به تقویت دارد، گفت: من فکر می‌کنم جای مجموعه عکس در جشنواره خالی است. می‌تواند مجموعه عکس و تک عکس، دو بخش کاملا جدا با جوایز جداگانه باشد. همچنین می‌تواند یک بخش جدا به عنوان بخش عکاسی با تلفن همراه ایجاد شود.

پست های مرتبط

کارگاه آموزشی «چگونه آموزش میراث‌فرهنگی را برای کودکان کاربردی کنیم» برگزار شد

کارگاه آموزشی «چگونه آموزش میراث‌فرهنگی را برای کودکان کاربردی کنیم» صبح سه‌شنبه…

16 آبان 1403

در یک پنل تخصصی مطرح شد؛ رادیو میراث ناملموس ماست/ باید به مخاطب فکر کردن بیاموزیم

پنل آموزشی «کلاس تجربه میراث‌فرهنگی‌؛ برنامه‌های ترکیبی و نمایش رادیویی» در سومین…

16 آبان 1403

موسوی‌نژادیان: هنرمندان بخش «جایزه شیراز» با نگاهی دقیق آثاری زیبا آفریدند

مدیر بخش «جایزه شیراز» سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی معتقد است که…

16 آبان 1403

دیدگاهتان را بنویسید