داور بخش نماهنگ تلویزیونی سومین جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی این جشنواره را زمینهای برای تبیین ارزشها و به همین دلیل دارای اهمیت بسیار دانست.
علیاصغر داوودآبادی داور بخش نماهنگ تلویزیونی سومین جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی برگزاری جشنواره چندرسانهای میراثفرهنگی را دارای اهمیت بسیار دانست و گفت: برگزاری این جشنواره قدم لازم و مهمی است که باید برداشت تا عموم مردم و به خصوص کسانی که در آن مقطع برگزاری جشنواره با رویدادهای جشنواره مواجه میشوند، در جریان آن چیزی که از قدیم برای ما به جا مانده است و در جریان ارزشها و جنبههای هویتی قرار گیرند، آنها را مورد واکاوی قرار دهند، در آن نقاط ارزشمندی که دارد مکث کنند و این دستاوردها را از نو ببینند.
وی افزود: هر نسلی که میآید یک طور خاص و متناسب با ذائقه خودش ارزشها را تحلیل میکند؛ جشنواره زمینهای برای تبیین این ارزشها است و به همین دلیل خیلی اهمیت دارد.
داوودآبادی درباره تاثیر این جشنواره در انتقال ارزشهای میراثفرهنگی به نسل جدید عنوان کرد: در گذشته رسانه نبوده است و همین آثاری که از قدیم به جا مانده اعم از آثار معماری، گنجینههای مکتوب یا صنایعدستی و غیره به خودی خود رسانهاند. وقتی آنها را به دقت مورد ملاحظه قرار میدهیم، به خیلی چیزها پی میبریم، چون هر کدام در دل خودشان داستانی دارند.
وی ادامه داد: اگر ما اینها را به حال خود رها کنیم و این فرض را بگذاریم که هر کسی متناسب با درک خودش یک خوانشی داشته باشد، بسیاری از جنبههای ارزشمندی که درون این آثار و در دل اینها نهفته است، حتی اگر به ظاهر به چشم بیایند، ولی ممکن است بطن آثار آن طور که باید مورد سنجش قرار نگیرد. جشنواره میتواند از طریق رسانه در انواع ابزار و ساختارهای رسانهای انگشت تامل بر ارزشهای موجود در این آثار بگذارد.
داور بخش نماهنگ تلویزیونی سومین جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی تاکید کرد: باید صدای جشنواره به همه مردم برسد. مسئولیتی بر عهده این جشنواره است که باید تمام توان و تلاشش را متمرکز کند بر اینکه یک نمونه خوب و استاندارد از خودش نشان دهد و سایرین هم در قبال او وظیفه دارند. باید به اتفاقی که در دل جشنواره میافتد، ضریب بدهند. اینکه ما همه به سهم خودمان کمک کنیم که صدای جشنواره و همه آن چیزی که در جشنواره هست به تعداد بیشتری از مردم و مخاطبان برسد کار مهم و اثرگذاری است.