صفحه اصلی > اخبار : سومین جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی به پایان رسید/ معرفی برگزیدگان سینمایی و تئاتر

سومین جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی به پایان رسید/ معرفی برگزیدگان سینمایی و تئاتر

مراسم اختتامیه و اهدای جوایز بخش سینما و تئاتر سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی با حضور هنرمندان برگزار شد.

به گزارش ستاد خبری جشنواره، آیین اختتامیه سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی شب گذشته 18 آبان ماه با پخش سرود ملی، آیاتی از قرآن مجید، موشن‌گرافی تندیس و تیزر جشنواره در سالن حافظ شهر شیراز آغاز شد.

اجرای برنامه را فرزاد حسنی بر عهده داشت.

در ابتدای مراسم فرزاد حسنی از علیرضا تابش دبیر این دوره از جشنواره دعوت کرد تا به روی صحنه بیاید.

علیرضا تابش دبیر سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی عنوان کرد: ما از روز اول بخش‌های متنوعی برای جشنواره تدارک دیدیم. شب گذشته نیز در سعدیه بخشی از جوایز برگزیدگان اهدا شد و امشب نیز جوایز دیگر عزیزان اهدا می‌شود.

وی ادامه داد: هدف مهم‌ جشنواره چندرسانه‌ای جلب توجه نسبت به محافظت از میراث‌فرهنگی است. میراثی که در قرون و اعصار توسط گذشتگان به ما ارث رسیده است‌. جشنواره نوری بر بخش کمتر دیده شده و میراث هویتی ما می‌تاباند. میراثی که همگان نسبت به بزرگی و عظمت آن سر تعظیم فرود آورده‌اند.

تابش در بخش دیگری از صحبت‌های خود مطرح کرد: من از همین‌جا از تمام مردم خوب و خون‌گرم شیراز تشکر می‌کنم که در برنامه‌های این جشنواره حضور تاثیرگذاری داشتند. برنامه‌هایی که هنرمندان تراز اول و مهمی در رشته‌های مختلف فرهنگ و هنر در آن‌ها حضور داشتند. از مهمانان ویژه جشنواره و هنرمندان بزرگواری که دعوت ما را دعوت پذیرفتند نیز تشکر می‌کنم. همچنین ما در این رویداد از استادان ایرج راد و هادی مرزبان به پاس سال‌ها تلاششان برای هنر این کشور تجلیل کردیم. از دوستان، مدیران سینمایی کشور و استان فارس و شیراز نیز بسیار ممنونم که به خوبی ما را در برگزاری این جشنواره یاری کردند.

دبیر سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی گفت: همکاران ما در موزه‌ها و اماکن تاریخی این روزها میزبان شما بودند. من از همین‌جا از تمام موزه‌داران، یگان حفاظت و… تشکر و قدردانی می‌کنم. امیدوارم همانطور که در نماد تندیس جشنواره که توسط استاد ابراهیم حقیقی به صورت یک آیینه تصویر شده است، صفت آیینی این جشنواره روز به روز بیشتر شود. میراث‌فرهنگی نیاز به بازنمایی دارد و شما هنرمندان و اهالی فرهنگ آیینه داران میراث‌فرهنگی هستید.

تابش مطرح کرد: در پایان از آقای علی دارابی که برادرانه پشتوانه این جشنواره هستند و من از راهنمایی ایشان کمال استفاده را کردم و آقای حسینعلی امیری استاندار فارس کمال تشکر را دارم.

در ادامه با حضور هیئت داوران روی صحنه جوایز بخش فیلم کوتاه، مستند و پویانمای اهدا شد.

جوایز بخش فیلم کوتاه:

لوح افتخار جشنواره در بخش فیلم کوتاه تقدیم شد به محمد ثریا برای اثر «برنو»

لوح افتخار جشنواره در بخش فیلم کوتاه تقدیم شد به هادی رحیم‌دل برای اثر «یک رویای واقعی»

تندیس و لوح افتخار جشنواره در بخش فیلم کوتاه تقدیم شد به اسماعیل عظیمی برای اثر «بچه‌خوان»

جوایز بخش فیلم مستند کوتاه:

لوح افتخار جشنواره در بخش فیلم مستند کوتاه تقدیم شد به برای پژوهش فیلم مستند «نچیر»

تندیس و لوح افتخار جشنواره در بخش فیلم مستند کوتاه تقدیم شد به افشین آریافر برای اثر «مانی»

جوایز بخش فیلم مستند بلند:

لوح افتخار جشنواره در بخش فیلم مستند بلند تقدیم شد به حامد کلجه‌ای برای پژوهش فیلم مستند «ماریان»

لوح افتخار جایزه ویژه دبیر جشنواره در بخش فیلم مستند بلند تقدیم شد به علیرضا دهقان برای اثر «اوسیا»

تندیس و لوح افتخار جشنواره در بخش فیلم مستند بلند تقدیم شد به حسن نقاشی برای اثر «دبستان پارسی»

جوایز بخش فیلم پویانمایی:

لوح افتخار جشنواره در بخش پویانمایی سینمایی تقدیم شد به مهردخت خرمی‌پور برای متحرک‌سازی اثر «جیرفت»

تندیس و لوح افتخار جشنواره در بخش پویانمایی سینمایی تقدیم شد به حسین مرادی‌زاده برای اثر «پسران فریدون»

پس از اهدای جوایز این بخش علی دارابی قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور روی صحنه آمد و گفت: وظیفه خود می‌دانم از همه عزیزانی که در تهران، استان فارس و سایر استان‌ها ما را در برگزاری این‌ جشنواره بزرگ همراهی کردند، تشکر کنم. مسلما اگر مشارکت و همدلی این دوستان نبود، جشنواره به سامان نمی‌رسید.

وی ادامه داد: از علیرضا تابش دبیر جشنواره و محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث‌فرهنگی استان فارس به پاس قدرشناسی تشکر ویژه دارم. از حضور مسئولان و مقامات کشوری و به خصوص آقای سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، حسینعلی امیری استاندار فارس و آقای خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صمیمانه تشکر می‌کنم‌.

دارابی افزود: استاندار محترم خوزستان و مدیرکل صنایع‌دستی این استان میزبانی جشنواره چهارم چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی را درخواست کردند و با موافقت وزیر میراث‌فرهنگی، جشنواره چهارم به میزبانی استان خوزستان در سال ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

معاون میراث‌فرهنگی بیان کرد: امروزه شادی و نشاط یک نیاز مبرم است و این جشنواره‌ها هستند که جشن و سرور را در میان مردم جاری می‌کنند.‌ بیش از ۲۵ نشست، کارگاه و بزرگداشت، بیش از ۱۰۰ اکران‌ فیلم و نمایش با حضور مردم شیراز و هنرمندان برجسته در این دوره برگزار شد و نزدیک به ۱۲ هزار کودک و نوجوان در این برنامه‌ها حضور داشتند.

وی ادامه داد: جشنواره در سال سوم‌ موفق شد تا به بلوغی برسد که مردمی شود و نشاط را در میان جامعه گسترش دهد. جشنواره امکانی‌ مهم برای معرفی میراث ملموس و ناملموس و داشته های تاریخی است. اگر جشنواره نباشد چگونه آداب و رسوم و میراث‌فرهنگی خود را به جهانیان معرفی کنیم؟ جشنواره این امکان را می‌دهد تا اجتماع بزرگی از بزرگان هنر و ادب گرد هم‌ جمع شوند. جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی امیدوارکننده و شادی‌آفرین است.

قائم مقام وزیر میراث‌فرهنگی افزود: ۹۰ نفر از داوران و افراد برجسته کشور در این دوره آثار را مورد بررسی قرار دادند. مهم‌ترین پیام برگزاری جشنواره ثبات و امنیت در ایران است. زندگی جاری است و چرخ فرهنگ و هنر به امید فردایی بهتر می‌چرخد.

دارابی مطرح کرد: زین پس استان فارس و شیراز در تولیدات فرهنگ و هنر جایگاه بهتری خواهند داشت. رونق اقتصاد و آمدن گردشگر جزوی از پیامدهای این جشنواره است. معرفی بزرگان استان فارس نیز نقش آنها را در فرهنگ، هنر و میراث‌فرهنگی کشور نمایان می‌کند.

وی در پایان گفت: ما به عنوان خادمان ملت ایران خود را مکلف به نگهداری از میراث تاریخی، فرهنگی و هنری کشور می‌دانیم و با همین رویکرد شعار دوره سوم‌ را «ایران ما میراث ما؛ میراث ما ایران ما» انتخاب کردیم.

در ادامه مراسم، تندیس جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی با حضور علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی، علیرضا تابش دبیر جشنواره، محمد ثابت‌اقلیدی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس به محمدحسین ارسطوزاده مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خوزستان تقدیم شد.

محمدحسین ارسطوزاده مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خوزستان در سخنانی گفت: خدا را شاکریم که امروز در خدمت استادان فرهنگ و پیشکسوتان حوزه میراث‌فرهنگی هستیم. ابتدا از همه دست‌اندرکاران برگزاری این رویداد بزرگ و دکتر صالحی امیری و آقای علی دارابی و آقای تابش و آقای حسینعلی امیری بسیار تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: من اینجا هستم که سلام استاندار محترم خوزستان را به حاضران در جشنواره ابلاغ کنم‌.

ارسطوزاده اظهار کرد: امیدوارم که استان خوزستان میزبان خوبی برای چهارمین دوره از این جشنواره باشد. خوزستان استانی وسیع و فرهنگی و بهشت علاقه‌مندان به میراث‌فرهنگی است.

صالحی امیری: ای کاش صداوسیما هر روز این میراث‌فرهنگی را به مردم‌ نشان می‌داد

پس از آن سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: از همین تریبون به مردم خوب ایران زمین و مردم خون‌گرم شیراز سلام عرض می‌کنم. استان فارس استان رمزها و رازها است. هر میزان که انسان در این جغرافیا برای شناسایی رمز و رازها تلاش می‌کند، درمانده‌تر می‌شود‌. تمام این جغرافیا و منطقه و تاریخ ایران زمین با ما‌ سخن‌ می‌گوید. فارس و شیراز به مثابه خورشید درخشانی است که در ایران و جهان می‌درخشد. ما نمی‌توانیم از میراث‌فرهنگی سخن بگوییم و از فارس حرف نزنیم.‌

وی افزود: امروز توفیق شد تا دیداری از تمدن ساسانی داشته باشم. ای کاش صداوسیما هر روز این میراث‌فرهنگی را به مردم‌ نشان می‌داد تا ایرانیان احساس غرور کنند و ای کاش آموزش و پرورش و آموزش عالی ما هر روز در منابع درسی‌شان بیاموزند که ایران سرزمین تابانی است که در آن زیست می‌کنند و به آن افتخار کنند. انسان برای سخن گفتن در این دیار دچار سختی می‌شود که از چه چیزی سخن بگوید‌ و از کدام بنا و کدام هویت صحبت کند.

صالحی امیری: ما نتوانستیم آن‌گونه هویت ایرانی را به مردم‌ معرفی کنیم

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش دیگری از صحبت‌های خود بیان کرد: ما دچار یک شکاف هویتی شده‌ایم چرا که نتوانستیم آن‌گونه که لازم و شایسته این نسل بوده است، هویت ایرانی را به مردم‌ معرفی کنیم. یکی از اهداف این جشنواره بازشناسی هویت است. این جشنواره نشان می‌دهد که مردمان این سرزمین فرهیخته هستند و نسل جوان به فرهنگ و هنر علاقه‌مند هستند. این جوانان، ادیبان و بزرگان کشور سرمایه‌های ملی ما هستند و نباید ناشناخته بمانند.

صالحی امیری افزود: امشب دو قهرمان‌ ملی و المپیک یعنی برادران گرایی هم مهمان این‌ مراسم هستند‌.‌ ما در این جشنواره هیچ وقت قائل به تقسیم و تفکیک میان مردم ایران نبودیم و همه مردم‌ متعلق به این خاک هستند‌. ما باید بپذیریم که با نسل جدید با زبان جدید سخن بگوییم. ما باید سراغ نسل جدید برویم و فهم درستی از آن‌ها داشته باشیم. باید شکاف خودمان را با نسل جدید ترمیم کنیم. امروز سینما، شعر، موسیقی و فرهنگ ما متعلق به نسل جوان است و باید این امانت را به نسل جدید بسپاریم.

وی اظهار کرد: یک میلیون اثر تاریخی در این کشور شناسایی شده است و باید این امانت را به دست جوانان بسپاریم تا از آن‌ها صیانت کنند. میراث ما ایران ماست و ایران ما میراث ماست؛ ما باید آنگونه که شایسته مردم ایران است از این میراث حفاظت کنیم‌. من و همکارانم وظیفه خودمان می‌دانیم که تمام تلاشمان را برای مرمت و نگه‌داری از آثار تاریخی به کار ببریم تا نسل جوان بدانند ایران همیشه یک خورشید تابان است.

وزیر میراث‌فرهنگی ادامه داد: شخصیت‌های زیادی مانند منوچهر شاهسواری و احمدرضا درویش در اینجا هستند. من بارها با فیلم رستاخیز آقای درویش گریه کردم و آقای شاهسواری نیز سال‌هاست که از سینمای ایران صیانت کرده‌اند.

ثبت جهانی ارگ کریمخان زند و ایجاد میدان بزرگی به مراتب زیباتر از نقش جهان

صالحی امیری در پایان گفت: ارگ شیراز با توسعه جدیدی که پیدا می‌کند به سمت ثبت جهانی حرکت می‌کند.‌ با ثبت جهانی ارگ‌ و ایجاد میدان بزرگی که به مراتب زیباتر از نقش جهان خواهد شد، شیرازی‌ها شعف و غرور بیشتری پیدا خواهند کرد.

در ادامه این برنامه از محمدعلی و محمدرضا گرایی قهرمانان کشتی ایران تجلیل شد.

برادران گرایی در سخنان کوتاهی از سید رضا صالحی امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تشکر کردند.

سخنران بعدی مراسم عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که عنوان کرد: به عنوان خادم عزیزان در حوزه علم و فرهنگ وظیفه خود دانستم تا خدمت شما برسم و از تلاش عزیزان در وزارت میراث‌فرهنگی برای برگزاری سومین دوره جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی تشکر کنم؛ مخصوصا از هنرمندان و اصحاب فرهنگ که در این جشنواره مشارکت و آثار ارزشمند خود را عرضه کردند.

وی ادامه داد: شیراز کانون حکمت است و می‌خواهم در این فرصت پیش آمده به دو شبهه که در جامعه ما بوده است، اشاره کنم و با یک واژه کلیدی پاسخ دهم. شبهه اول تعارض میان سنت و مدرنیته است. برخی از هنر و میراث سنتی دفاع می‌کنند و برخی طرفدار هنر مدرن‌ هستند. آیا از نظر فلسفی میان سنت و تجدد تعارض است؟ یک شبهه دیگر این است که میان ایرانیت و اسلامیت تعارض وجود دارد و برخی هم در این چالش می‌دمند.

خسروپناه افزود: پاسخ من به این دو چالش و شبهه مفهوم کلیدی حکمت است. اگر حکمت را به میدان بیاوریم‌، میان ایرانیت و اسلامیت جمع می‌شود. اگر حکمت را به میدان بیاوریم می‌توان سنت و تجدد را نیز جمع کرد. حکمت یعنی بینش، منش و کنش محکم و راز این بینش، کنش و منش در قرآن آمده است که می‌گوید صاحبان الباب حکمت دارند. الباب جمع لب است که به خرد ناب اشاره دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت: حکمت جمع ایرانیت، اسلامیت، سنت و مدرنیته است، زیرا چهار نوع عقل را در خود دارد. سه واژه رسانه، میراث و فرهنگ را اگر با حکمت درآمیزیم، ایرانیت و اسلامیت با هم‌ چالش ندارند و سنت و تجدد هم تعارضی ندارند. ما باید قدر این حکمت را بدانیم و شیراز که شهر ملاصدرا و حافظ و سعدی است، کانون این حکمت است.

پس از آن نوبت به اهدای مابقی جوایز سینمایی رسید.

جوایز بخش فیلمنامه:

لوح افتخار جشنواره در بخش فیلم‌نامه تقدیم شد به روزبه حسینی برای اثر «میان نقش‌ات گم شدم»

لوح افتخار جشنواره در بخش فیلم‌نامه تقدیم شد به ساسان پسیان برای اثر «سینما سولی»

لوح افتخار جایزه ویژه هیئت داوران در بخش فیلمنامه تقدیم شد به آرسان صفا و نیما صفا برای اثر «عمارت کلاه‌فرنگی بندرعباس؛ قلعه گمشده»

تندیس و لوح افتخار جشنواره در بخش فیلمنامه تقدیم شد به مصطفی رستم‌پور برای اثر «گالیا»

جوایز بخش فیلم بلند سینمایی:

لوح افتخار جشنواره در بخش فیلم بلند سینمایی تقدیم شد به سهیل موفق برای اثر «نوروز»

لوح افتخار جایزه ویژه دبیر در بخش فیلم بلند سینمایی تقدیم شد به زنده‌یاد اصغر یوسفی‌نژاد برای اثر «عروسک»

تندیس و لوح افتخار جشنواره در بخش فیلم بلند سینمایی تقدیم شد به ارسلان امیری برای اثر «زالاوا»

در ادامه پیام ویدئویی ینگ اسرانگ نماینده دفتر یونسکو در تهران که در تخت جمشید ضبط شده بود، پخش شد.

اجرای قطعه موسیقی «پاشو بیا ایران» توسط جمعی از کودکان و نوجوانان بخش بعدی مراسم بود که با استقبال حاضرا در سالن مواجه شد.

استاندار فارس: جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی در حد جشنواره‌های دهه فجر قابل ارزیابی است

حسینعلی امیری استاندار فارس عنوان کرد: در افتتاحیه درباره اهمیت جشنواره، اهمیت میراث‌فرهنگی و کارکردهای فرهنگی آن صحبت شد، اما به عنوان خدمتگزار مردم شریف فارس از تمامی عزیزانی که در این چند روز در شیراز حضور داشتند، تشکر می‌کنم.

استاندار فارس مطرح کرد: مقام‌ معظم‌ رهبری درباره استان فارس تعبیری داشتند و فرمودند که فارس مظهر دین، حماسه و هنر است. خوشبختانه این‌ پازل در استان در حال تکمیل شدن است. هفته گذشته کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس را داشتیم و پس از آن‌ جشنواره چند رسانه‌ای میراث‌فرهنگی در این استان برگزار شد. وزن جشنواره چند رسانه‌ای میراث‌فرهنگی بسیار ارزشمند و فاخر بود و به عقیده من این جشنواره در حد و اندازه جشنواره‌های دهه فجر قابل ارزیابی است.

وی ادامه داد: دیگر میراث‌فرهنگی منحصر به موزه ها و تاریخ نیست و با وجود آقای صالحی امیری میراث‌فرهنگی در عرصه زندگی‌ مردم‌ جاری خواهد شد و میراث‌فرهنگی جزوی از زندگی مردم عزیز ما می‌شود.

حسینعلی امیری در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت: از امروز تازه آثار جشنواره شروع خواهد شد. فیلم‌های ساخته شده دیده خواهند شد و اشعار سروده شده انتشار خواهند یافت. آثار صنایع دستی که تولید شده‌اند نیز شروعی برای شناسایی این آثار ارزشمند خواهند بود. خواهش من این است که دستگاه‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی در سطح ملی و استانی آثار فاخری که به مناسبت این جشنواره تولید شدند، به مردم معرفی کنند‌. آقای وزیر ما به زودی سند توسعه میراث‌فرهنگی و گردشگری را ارائه خواهیم کرد و معتقدیم که خداوند متعال همه امکانات خوب را در استان فارس برای ما و مردم شریف ایران جمع کرده است.

پس از آن جوایز بخش «هنرهای نمایشی اهدا شد.

جوایز بخش نمایشنامه‌نویسی:

لوح افتخار جشنواره در بخش نمایشنامه‌نویسی تقدیم شد به اصغر گروسی برای اثر «جادوخانه»

تندیس و لوح افتخار جشنواره در بخش نمایشنامه‌نویسی تقدیم شد روزبه حسینی برای اثر «قلندر»

جوایز بخش فیلم تئاتر:

لوح افتخار جشنواره در بخش فیلم تئاتر تقدیم شد به زنده‌یاد آتیلا پسیانی برای اثر «قهوه قجری»

وحید رهبانی این جایزه را از طرف خانواده پسیانی دریافت کرد.

تندیس و لوح افتخار جشنواره در بخش فیلم تئاتر تقدیم شد بهروز غریب‌پور برای «اپرای عروسکی سعدی»

محسن خباز از طرف بهروز غریب‌پور جایزه او را دریافت کرد.

بخش «واقعه‌خوانی»:

لوح افتخار جشنواره در بخش واقعه‌خوانی تقدیم شد به پریسا سیمین‌مهر برای اثر «نقل کریمخان زند»

لوح افتخار جشنواره در بخش واقعه‌خوانی تقدیم شد به مریم تواسونی برای اثر «خیمه‌شب‌بازی»

تندیس و لوح افتخار جشنواره در بخش واقعه‌خوانی تقدیم شد به امیرحسین ولی‌نژاد برای اثر «منقبت‌خوانی امام رضا»

داوود فتحعلی بیگی که برای اهدای جوایز حضور روی صحنه گفت: آقای دکتر صالحی امیری که در وزارت ارشاد نیز خدمت شما رسیدم، ما مرکز ملی هنرهای آیینی و سنتی به خصوص در قلمرو نمایش نداریم. کاروانسرای شاه عباسی استان البرز جای مناسبی برای دایر شدن چنین مرکزی است و امیدوارم به همت و درایت شما این مهم‌ محقق شود.

بهزاد فراهانی بازیگر سریال «امام علی (ع)» نیز عنوان کرد: زمانی که داشتم روی صحنه می‌آمدم به شوخی به فرزاد حسنی گفتم که نگاه کن تمام تمام جمعیت حاضر در سالن برای معاویه دست می‌زنند!

بخش «تئاتر عمارت»:

لوح افتخار جشنواره در بخش تئاتر عمارت تقدیم شد به کاریس زارع‌زاده بازیگر کودک اثر «دریایی از مهر»

لوح افتخار جشنواره در بخش تئاتر عمارت تقدیم شد به سینا صفری برای اثر «تبعیدی ۱۴۷» و «بهار شیراز»

لوح افتخار و جایزه ویژه هیات انتخاب جشنواره در بخش تئاتر عمارت تقدیم شد به مهدی روزبهانی برای اثر «قدم خیر»

لوح افتخار جشنواره در بخش واقعه‌خوانی تقدیم شد به بهنام کاوه برای اثر «چای با طعم قندپهلو»

تندیس و لوح افتخار جشنواره در بخش تئاتر عمارت تقدیم شد به مصطفی کولیوندی برای اثر «مقیاس یک سرزمین»

اجرای موسیقی زنده توسط گروه وصال ایان‌بخش این مراسم بود.

سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی با شعار «ایران ما، میراث ما؛ میراث ما، ایران ما» ۱۵ تا ۱۸ آبان‌ماه، به دبیری علیرضا تابش از سوی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و به میزبانی استانداری فارس، در شیراز برگزار شد.

پست های مرتبط

دستاوردهای ایران‌شناسی از ماراتون عکاسی

«برای اولین بار، 42 عکاس رنج‌های مسیر صعب‌العبور رسیدن به بزرگترین نقش‌برجسته…

7 آذر 1403

مینو خانی: سینما یکی ابزارهای مهم‌ جذب گردشگر است/ بسترسازی برای اکران آثار

مینو خانی پژوهشگر هنر با اشاره به اینکه باید بسترسازی مناسبی برای…

6 آذر 1403

مهتاب ناصری: ما باید حرف اول را در زمینه جشنواره‌های فرهنگی در جهان بزنیم

داور بخش «میراث‌بانان آینده» سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی معتقد است که…

6 آذر 1403

دیدگاهتان را بنویسید